Difference between revisions of "Fao recommendation"

From MAIRI - Mongolian Artificial Intelligence Research Institute.
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа...")
 
 
Line 1: Line 1:
НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа хийх зөвлөмж  
+
== НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа хийх зөвлөмж ==
  
 
FAO. 2011. Molecular genetic characterization of animal genetic resources. FAO Animal Production and Health Guidelines. No. 9. Rome.
 
FAO. 2011. Molecular genetic characterization of animal genetic resources. FAO Animal Production and Health Guidelines. No. 9. Rome.

Latest revision as of 03:45, 28 January 2020

НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа хийх зөвлөмж

FAO. 2011. Molecular genetic characterization of animal genetic resources. FAO Animal Production and Health Guidelines. No. 9. Rome.

Уг зөвлөмжийг 2011 онд НҮБ ХХААБ болон Олон улсын Амьтны Генетикийн Хүрээлэн (International Society of Animal Genetics - ISAG) хамтран боловсруулсан юм.

Зөвлөмжийг түүвэрлэн Монгол хэл рүү орчуулав. Доорхи линкээр үзэх боломжтой.

https://docs.google.com/document/d/1Sd-1IZTlpw_AS-JnLXdx13fDHLgdRSQrTcpyIfDVSMQ/edit?usp=sharing

Англи хэл дээрхи зөвлөмжийг доорхи хаягаас үзэх боломжтой.

http://www.fao.org/3/i2413e/i2413e00.htm