Difference between revisions of "Fao recommendation"
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа...") |
|||
Line 1: | Line 1: | ||
− | НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа хийх зөвлөмж | + | == НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа хийх зөвлөмж == |
FAO. 2011. Molecular genetic characterization of animal genetic resources. FAO Animal Production and Health Guidelines. No. 9. Rome. | FAO. 2011. Molecular genetic characterization of animal genetic resources. FAO Animal Production and Health Guidelines. No. 9. Rome. |
Latest revision as of 03:45, 28 January 2020
НҮБ-ийн Хүнс Хөдөө Аж Ахуйн Байгууллагаас (ХХААБ) гаргасан Мал амьтны генетик нөөцийн судалгаа хийх зөвлөмж
FAO. 2011. Molecular genetic characterization of animal genetic resources. FAO Animal Production and Health Guidelines. No. 9. Rome.
Уг зөвлөмжийг 2011 онд НҮБ ХХААБ болон Олон улсын Амьтны Генетикийн Хүрээлэн (International Society of Animal Genetics - ISAG) хамтран боловсруулсан юм.
Зөвлөмжийг түүвэрлэн Монгол хэл рүү орчуулав. Доорхи линкээр үзэх боломжтой.
https://docs.google.com/document/d/1Sd-1IZTlpw_AS-JnLXdx13fDHLgdRSQrTcpyIfDVSMQ/edit?usp=sharing
Англи хэл дээрхи зөвлөмжийг доорхи хаягаас үзэх боломжтой.